ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»

Συντονιστής: Ο κορυφαίος  λειτουργός της Επιχειρηματικότητας
ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΑΣ


 

 

 Το KEK ΑΝΕΛΙΞΙΣ, σε συνεργασία με τον κ. Νίκο Σκουλά και την κα. Μαρίνα Χαιρέτη, σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την επιχείρησή σας βιώσιμη και κερδοφόρα.

 

 

 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
 Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 από 5:00 έως 10:00 μ.μ. και

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, από 5:00 έως 10:00 μ.μ.

 

Σκοπός του Σεμιναρίου: Το Πρόγραμμα αυτό έχει σκοπό να συμβάλει στην εκπαίδευση και κατάρτιση του Ιδιοκτήτη - Διευθυντή της Μικρομεσαίας Επιχείρησης  (και των στελεχών του) ώστε να γνωρίσει αποτελεσματικούς τρόπους να οργανώσει την δουλειά του, να διευθύνει το προσωπικό του, να αναδιοργανώσει τις λειτουργίες της επιχείρησής του με αποτέλεσμα  να την κάνει πετυχημένη και κερδοφόρα.

 

Του παρέχει απλά και εύχρηστα εργαλεία και βοηθήματα για την οργάνωση, τη λειτουργία και την οικονομική διαχείρισή της.

 

Κωδικοποιεί και παρουσιάζει την πρακτική εμπειρία, κατά τρόπο απλό και κατανοητό.

 

 

  Σε ποιους απευθύνεται:  Σε μικρομεσαίους  ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και σε στελέχη τους, σε υπεύθυνους  προσωπικού, σε ιδιοκτήτες οικογενειακών επιχειρήσεων και σε όσους σκέπτονται να ιδρύσουν και να  λειτουργήσουν δική τους επιχείρηση.

 

 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 130 ευρώ

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί το βιβλίο «ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ του Μικρού και Μεσαίου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ» του κ. Νίκου Σκουλά (συνημμένο αρχείο Πίνακας περιεχομένων του βιβλίου)

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Συντονιστής του Σεμιναρίου Νίκος Σκουλάς είναι Κρητικός.

Για μισό σχεδόν αιώνα, απασχολήθηκε στον Καναδά και στην Ελλάδα ως ανώτερο και ανώτατο στέλεχος σε πολλούς τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ένα μείζον μέρος της επαγγελματικης του εξέλιξης αφιερώθηκε στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο, στον τουρισμό και στην εκπαίδευση ιδιοκτητών-διευθυντών και στελεχών επιχειρήσεων, κυρίως μικρών και μεσαίων.

 

Κατείχε διάφορες κυβερνητικές θέσεις στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων: Υπεύθυνος της Γραμματείας Προβληματικών Επιχειρήσεων, Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ. (δύο θητείες), Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας και Υπουργός Τουρισμού.

Στις πιο σημαντικές δραστηριότητες του περιλαμβάνονται και οι εξής:

Επί 30 χρόνια, διευθύνει  το «Εργαστήρι Ηγετικών Στελεχών», το οποίο ο ίδιος ίδρυσε το 1985, με σκοπό την οργάνωση και διεξαγωγή πρότυπων προγραμμάτων εκπαίδευσης μάνατζμεντ για ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό